how-to-grill-steak
restaurant-potcoava (11)
restaurant-potcoava (8)
restaurant-potcoava (4)
10330410_597832316979293_8407110643128802440_n
restaurant-potcoava (6)

Restaurant potcoava 9 MAI
Carte oaspeti

Carte de oaspeti

 

Sunt client al restaurantului de cativa ani buni , si chiar si inainte de reamenajare servirea si mancarea au fost mai mult decat excelente.

Mihai

Am dorit sa fac azi o rezervare ptr 18-20 de persoane la restaurantul Potcoava , la nefumatori, si am fost surpinsa sa aflu ca nu sunt locuri ptr nefumatori la sf. de saptamana ptr ca sunt ft multe cereri si atunci se renunta la acest lucru. Este legal acest lucru?

Bianca Neacsu

Am fost si eu acolo este foarte frumos. Ma intereseaza sa stiu daca pot face si eu nunta acolo si ceva preturi. Va multumesc.

Cristina

Sotul meu a fost acolo acum cateva zile i-a placut foarte mult. Noi vrem sa facem botezul lui bebe care se va naste acolo.

Madalina

Incercati muschiul de vita in sos gorgonzola.e demential!

Margarit Gelu

Revin de fiecare data cu foarte mare placere in restaurantul dumneavoastra. Felurile de mancare sunt deosebite, servirea ireprosabila, nu am decat cuvinte de lauda, nu am gasit ceva care sa nu-mi placa sau care sa ma deranjeze ( poate muzica uneori este prea tare ) NOTA 10 CU FELICITARI !!!!!

Monica

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE LUCREAZA DIN GREU CA SA FACA OASPETII FERICITI SI NU IN ULTIMUL RAND DOAMNEI SI DOMNULUI CARE CONDUC ACEST FRUMOS RESTAURANT SANATATE MULTA

Cernat Constantin

Am fost de curand la acest restaurant pe care toata lumea il tot lauda…ce sa spun…..numai de bine….mancare romaneasca si cu ceva din international…imbina foarte bine stilul rustic cu cel modern….servirea fara cuvinte: recomandarea bucaturilor din partea ospatarilor de nota 10, si servirea mancarii foarte buna….ce ma impresionat mai mult: prepararea bifftec-ului tartar cat si decantarea vinului rosu…..cu alte cuvinte…un restautant pe placul meu!

Marius ( Bucuresti )

Preparate de exceptie0%

Preturi Neasteptate0%

Servicii de inalta clasa0%

Atmosfera deosebita0%